תרופה לדיכוי התאבון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

01/11/2003 | 23:39 | מאת: אור

האם התרופה רודקטיל לא מזיקה??? וכמה זמן ניתן לקחת ברציפות? האם אפשר לקחת 2 כדורים ביום של 10 מ"ג כל אחת?

09/11/2003 | 18:24 | מאת:

שלום אור. בטיחות השימוש בתרופה לא נבדק מעבר לשנה. המינון המומלץ הוא 10 מ"ג פעם ביום, כאשר ניתן לעלות במקרה הצורך ל-15 מ"ג פעם ביום, ללא קשר לאוכל. מינון מעל 15 מ"ג אינו מומלץ. תופעות לוואי נפוצות הן בעיות לבביות, עליה בלחץ הדם, כאבי ראש, גירוי ואדמומית בעור, יובש בפה. יש לערוך בדיקות לחץ דם ודופק לעיתים קרובות. לימור איזנבוד

08/01/2007 | 23:58 | מאת: שושו

שלום... רוצה לשאל על התרופה " רודקטיל " ... אם לא טוב לקחת התרופה זו .? אם מי שלוקחת תרופה זו בעתיד היא לא יכולה ל לדת ? אם עושה בעיות בגוף האדם ? ( במה היא פוגעת בגוף האדם ) *** בבקשה אני רוצה תשובות על השאלות .... בזמן הקרוב תודה רבה לכם ...