אופן נטילת התרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

19/10/2003 | 10:30 | מאת: שושי שושן

שלום אני מבקשת לדעת איך לארגן את נטילת התרופות היומית שלי בצורה הטובה ביותר מבחינת השפעתם. להלן מנה יומית: פלקוויניל x1 ויטה -קל +d " סלו-פה פוליק " ג'ינקו בילובה " מה רצוי בבוקר, בצהריים ובערב עם או בלי אוכל. פעם בשבוע אני נוטלת גם 75 מ'ג מטוטרקסט בכדורים.איך לשלב זאת באותו יום עם המנה היומית?

20/10/2003 | 22:28 | מאת:

שלום שושי שושן אני אתן לך אינפורמציה לגבי כל אחד מהתכשירים ואת תחלקי לך אותם : plaquinil- כדאי לקחת עם האוכל על מנת להפחית בחילות וכאבי בטן. slow-fe-folic- יש לקחת בהפרש של לפחות שעה ממוצרי חלב, מביצים, מתה מלחם מקמח מלא ומדגנים. methotrexate- לקיחתו עם מזון מפריעה מאד לספיגתו, לכן רצוי לקחתו בהפרש של שעתיים מאוכל. גינקו בילובה- נוהגים לקחתו אחרי אוכל. לימור איזנבוד

20/10/2003 | 23:33 | מאת: שושי שושן

רוית תודה רבה, תשובתך עזרה לי מאד רק חסר לי המידע איך לסדר התרופות לבוקר, צהרים וערב. תוכלי לעזור לי גם במידע זה? שושי.

20/10/2003 | 23:35 | מאת: שושי שושן

בבקשה עיזרי לי לסדר את התרופות, לפי בוקר צהרים וערב.