ערבוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

04/10/2003 | 22:40 | מאת: אסתר

שלום רב אני סבורה שאנחנו הציבור לא מקבלים מספיק הסברים על התרופות שאנו נוטלים. אני מבקשת לדעת האם יש ניגוד "אינטרסים" בתרופות שאני לוקחת. איקפרס סרוקסט קומדין קסנקס לעיתים נוקטורנו. אני סבורה שאין לי שום ידע ומאחר וכבר נוצרה אצלי אלרגיה לפני שנתיים מתרופה אני חרדה כפליים. אנא תשובתך בתודה מראש אסתר

12/10/2003 | 08:12 | מאת:

שלום אסתר האינטראקציה העיקרית היא שלקיחה של סרוקסאט עם קומדין יכול להעלות את הסיכוי לדימום. אולם טני מתארת שאת בודקת תפקודי קרישה, ואם הם מאוזנים אז ניתן להמשיך לקחת יחד. לימור איזנבוד