סרוקסאט

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות - תמיכה

28/09/2003 | 19:12 | מאת: משה

שלום. עקב בעיות של דיכאון קל וחרדות אני נוטל סרוקסאט. כמו כן עקב בעיות בזיקפה אני נוטל גם כמוסות טבעיות בשם "גברא פלוס" המיוצרות ברשיון משרד הבריאות תחת דרישות תקן ISO 2000-9002 ומרכיביה הטבעיים הם: טירוסין, ארגינין, ויטמין B5, זינק, אורטיקה, זעפרן וג'ינג'ר, מקה, ג'ינסינג קוריאני. האם תיתכן תגובה בין תרופתית על פי המרכיבים הנ"ל. לתשובתך אודה.

02/10/2003 | 14:39 | מאת:

שלום משה. כאשר לוקחים תרופה עם תכשיר המורכב מחומרים טבעיים, תמיד מתעוררת השאלה לגבי אינטראקציות אפשריות. קשה מאד לענות, אך על פניו נראה שאין תגובה בין שני התכשירים. לימור איזנבוד