פורטיום אורגנו - תוקף

דיון מתוך פורום  צמחי מרפא

04/03/2024 | 23:00 | מאת: ארי

היי, גרה בחו״ל ויש ברשותי תוסף פורטיום אורגנו (שמן זרעי מרווה מרושתת בכבישה קרה, מיצוי רוזמרין, 6% חומצה קרנוסית + קרנסול, שמן אורגנו). אני נוהגת לקחת אותו כשיש כאבי גרון והוא עוזר מאוד. התוקף שלו הוא עד 10/23 והשתמשתי בו גם בינואר בלי לש לב והיה בסדר. הוא תמיד אוכסן במקום קריר ויבש. האם אפשר להמשיך לקחת אותו למרות שפג תוקף מעבר לעובדה שהיעילות יכולה להיפגע? תודה רבה!

שלום רב אינני מכירה את המוצר ובאופן כללי לא ממליצה להשתמש במוצרים מעבר לתאריך התוקף שלהם. אנא פני למחלקת השירות של היצרן. זה בטח כתוב על האריזה של המוצר. תודה וסליחה שלא עזרתי שירי

מנהל פורום צמחי מרפא