שאלה..................

דיון מתוך פורום  צמחי מרפא

29/02/2024 | 19:48 | מאת: ג

שלום, בת 50 , יש לי כיווץ בשרירי הצוואר הגורמים ללחצים/כאבים בצד הימני של הראש (לחי ימנית, רקה, אוזן וצוואר) איזה מגנזיום עליי לקחת? והאם אסור לי מוצרי חלב בזמן לקיחתו? כמה שעות לפני זה אסור לי לאכול מוצרי חלב? עליי לציין שנוירולגים טענו טענות שונות, אחד אמר שזה כאב נורופטי ושעליי לקחת אלטרולט ואחר אמר שזה כיווץ בשריר הצוואר כנראה, אחר נוסף אמר שזה אולי מיגרנה. אז השאלה איזה מגנזיום עדיף לי, אני לא רוצה ליטול כדורי אלטרולט ומעדיפה לנסות מגנזיום. בנוסף השינה שלי לאחרונה חלשה, (גיל המעבר) קשה לי להרדם ואני מתעוררת לא מעט בלילה , איזה מגנזיום עדיף לי? אפשר לקחת בשני המקרם את אותו המגנזיום? באיזה כמות? תודה

שלום רב, אני ממליצה לך לחפש מגנזיום ליפוזומלי. ניתן למצוא ברשת את החברות המשווקות. הוא נספג טוב ומהר ומרגיע ומרפה את השרירים. ישנם גם צמחי מרפא שיכולים להקל על התפיסות הזאת. מליסה, רדיולה, טיליה וקמומיל. אפשר להשיג בחנויות טבע ולהכין חליטות לפני השינה. כמו כן תוכלי למרוח משחה מרגיעה עם ארניקה , קמפור ולבנדר. אחד או כל המרכיבים יבטיחו הרפיית השרירים לפני השינה. באם יש לך אפשרות לעשות אמבט חם לפני השינה אפשר גם למזוג לאמבט שמנים מרגיעים כמו ארניקה קמפור ולבנדר. בהצלחה ורפואה שלמה שירי

מנהל פורום צמחי מרפא