שמן שקדים ניקוי ולחות לעור הפנים

דיון מתוך פורום  צמחי מרפא

30/03/2023 | 11:32 | מאת: ורד

אני מעונינת לנקות את הפנים ולהעניק להם לחות עם חומרים טבעיים ושמעתי ששמן שקדים טוב גם לניקוי וגם ללחות, האמנם? איזה עוד שימושים יש לשמן שקדים? ואם לא שמן שקדים, אז במה מומלץ לנקות את הפנים ולתת לחות באופן טבעי? תודה

שלום רב ניקוי ולחות אלה שני דברים שונים, השמן הוא שומני ומסיר איפור ולכלוך וגם מעניק הזנה שומנית לעור. מבחינת לחות אני ממליצה להכין חליטה של קלנדולה וכשהיא מתקררת מאט , לשטוף את הפנים איתה. מבחינת לחות מיימית אפשר להשתמש בקרמים על בסיס ג'ל. בהצלחה שירי

מנהל פורום צמחי מרפא