חולשה חודשיים אחרי קורונה

דיון מתוך פורום  צמחי מרפא

19/03/2023 | 12:32 | מאת: ציפי

היי אני חודשיים אחרי קורונה ועדיין מרגישה חולשה רוב היום. האם יש לך משהו להמליץ לי כדי לחזק את המערכת כולה? תודה

שלום רב לאחר החלמה מקורונה יש להמשיך ולחזק את הגוף בעיקר עם ויטמין סי- מינימום 2000 ביום. בנוסף אני ממליצה לך על כמוסות הסמבורינגה שמכילות את כל מה שצריך לחיזוק מערכת החיסון וגם לחיזוק הריאות. מניסיון של כשנתיים סמבורינגה וויטמין סי מחזירים את הגוף לחוסן הטבעי שלו. לעוד שאלות מוזמנת לכתוב לי בפרטי או בנייד.

מנהל פורום צמחי מרפא