סבוריאה חוזרת בקרקפת

דיון מתוך פורום  צמחי מרפא

09/03/2023 | 10:13 | מאת: אני

שלום, יש לי סבוריאה בקרקפת שמתבטאת בקילופים גדולים וגרד. לאחר שנתנו לי משחה ושמפו טיפולי זה עבר, אך ברגע שאני מפסיקה זה חוזר. רציתי לדעת אם יש משהו טבעי שאני יכולה לקחת/לשים? תודה

שלום רב וסליחה על התגובה המאוחרת. במקרה כזה אני ממליצה מאוד על טיפול עמוק יותר מאשר למרוח משהו חיצוני, אין ספק שטיפול כמו דיקור סיני, שינוי תזונה וחיזוק הגוף יכול מאוד לעזור אלה תופעות אלרגיות ואוטואימוניות שלא עוזר רק למרוח משחה או לשנות את השמפו . את יכולה לנסות לקחת מורינגה פעמיים ביום, לחיזוק הגוף וטיפול כולל גם בתופעות אלרגיות. בברכה שירי

מנהל פורום צמחי מרפא