בת 30 התגלו אצלי השבוע עליה של צילינדר ובעיה בקרנית בעין שמאל

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

09/11/2023 | 18:09 | מאת: גולדי

שלום וברכה אני מבולבלת אני בת 30 כמעט בת 31 יש לי קוצר ראיה גבוה מי גיל צעיר מאוד וגם חשד לקרטוקנוס כל השנים המקצוע שלי הוא סייעת לרופא שיניים הייתי אצל רופא עיניים לבדיקה אתמול עשו לי גם בדיקת רפרקציה וראו שיש לי קושי מי קרוב בגלל בעחיה של עכירות בעדשה התוך עינית קטנה אחורית (הסבירו לי משדובר בבעיה של עכירות נשארה בעדשה ולא צריך לעשות קטרקט9 הרופא עיניים שעשה לי את הבדיקה בדק את הקרנית ובעין שמאל ראה עם בדיקת רפרקציה עם פנס ועדשה בתוך העין עליה טיפ טיפה של צילינדר הוא אמר לי לחזור אליו בעוד 3 חודשים לביקורת האם זה אומר שיצטרכו לעשות קרוסלינקינג בעתיד??? לא עשו לי שום טיפול לקרטקונסו כל השנים אשמח לעזהר תודה רבה

שלום רב, נא לפנות לאיש המקצוע המטפל (רופא עיניים או אופטומטריסט בו את מטופלת) בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית