שאלה על צילינדר בעדשות מגע

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

09/10/2023 | 13:47 | מאת: רוית33

שלום יש לי מרשם לעדשות מגע - ימין -5, צילינדר -1 זוית 20 שמאל - -5 צילינדר -1 זוית 160 אני רוצה להזמין עדשות אבל אין צילינדר -1 אלא רק -0.75 או -1.25, אני לא יודעת במה לבחור..

שלום רב, לא ניתן לדעת בנתונים אלו - נדרשים נתונים נוספים מהבדיקה לקבל החלטה על עוצמת האסטיגמציה כדי להחליט על מתן הצלנדר (תיקון) בעדשות מגע טוריות. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית