עין יבשה וטיפות מסרום דם

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

21/08/2023 | 12:47 | מאת: שמעון

עקב אורוזיה חוזרת ויובד קיצוני בעיניים, הופנתי לבנק הדם ברמב"ם לטיפות מסרום דם. עד כה, השתמשתי בהילו קומות טיפות וג'ל. נאמר לי לשים את הסרום 4 פעמים ביום. רציתי לשאול האם ניתן לשלב אותם עם הילו קומוד ואם כן באיזה אופן. או שמא להסתפק רק בטיפות של הסרום

שלום רב, תמיד יש לבצע מרווח של 20 דקות לפחות בין טיפות עיניים כדי למנוע דילול. הכל בהתאם להנחייה של רופא עיניים מטפל (אותו רופא העיניים שביצע הפנייה להפקת סרום לעין יבשה). בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית