התאמת עדשות לקטקונוס קצה לקצה

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

19/08/2023 | 18:16 | מאת: כפיר

מחפש מרפאה להתאמת עדשות שאפשר לעשות את כל הבדיקות כולל ההתאמה במקום אחד באזור השפלה/הדרום בעבר הייתי מטופל אצל מיקולנס בתל אביב והם סיפקו את השירות קצה לקצה

שלום רב, מטבע הדברים, בפורום מקצועי לא נהוג לפרסם או להמליץ על מרפאות או מרכזים. כיום, לאחר שציוד רב נגיש יותר, מקומות רבים מספקים מיפוי קרנית ושירותים נוספים שהיו קיימים ברפואה ציבורית. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית