עדשות מגע קשות לתינוק בן שנתים

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

18/06/2023 | 14:01 | מאת: ליאת

שלוםרב, הבן שלי בן שנתיים עם קרע ברישתית וקטרקט מולד. המליצו לנו על עדשו מגע קשות. כבר שנה שאנחנו בתהליך, העדשות כל הזמן נופלות לו מהעין. האם זה מצב תקין? מה ניתן לעשות במצב כזה. (בדרך כלל נופל אחרי כמה שעות של שימוש)

שלום רב, ראשית, במצב של עדשה מגע הנפלטת מהעין ללא התערבות יש צורך לבדוק את ההתאמה. קיימים פתרונות כמו עדשות מגע רכות מסליקון הידרוגל כמו או עדשות קאסטום מחומר גלם פילקון V4 של חברת קופרויזן או לחלופין מסליקון כמו סילסופט SilSoft של חברת Bausch + Lomb (בוש + לומב) שמתאימים מאוד לאפקיה למשל. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית