בדיקה של מיפוי קרנית פנטקם בסורוקה

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

06/06/2023 | 17:16 | מאת: שי

שלום רב, אני צריך לעשות מיפוי קרנית פנטקם בבית החולים סורוקה בגלל קרטוקונוס. האם המיפוי קרנית הינו מיפוי טוב? איזה עוד חברות טובות של מיפוי קרנית יש? תודה שי

שלום רב, מיפוי קרנית פנטקם נחשב למיפוי עילית ואיכותי ביותר. חברות מיפוי קרנית נוספות באותו סגמנט: סיריוס של חברת CSO האיטלקית, מיפוי TMS5 של חברת טומי היפנית, גאלילי G4 של חברת זימר השוויצרית וכו' בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית