לייזר .................

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

10/05/2023 | 16:53 | מאת: ג'ני

האם ניתן לעשות לייזר לתיקון ראיה עם בלפריטיס ויובש קלים?בת 20. אם לא האם כשהמצב מטופל והדלקת תדעך ניתן יהיה אפשרי לחזור מדי פעם לעדשות ראיה או שיש פיתרון אחר כמו למשל עדשות סקלרליות? תקועה בינתיים עם משקפיים מאז שגיליתי ומיואשת לגמרי, תודה

שלום רב, ניתוח לייזר להתאמת משקפיים מחייב בדיקת התאמה של איש מקצוע בתחום. רק לאחר הבדיקה (נלקחים מדדים רבים) אפשר להבין את מצבך. בנוגע לשאלתך השנייה, הרכבת עדשות מגע מכל סוג לרבות עדשות מגע סקלרליות מחייבות "עין שקטה". כמעט כל גורם או ליקוי כמו למשל בלפריטיס או דלקת עלולים להחמיר את המצב בזמן הרכבת עדשות מגע. מכאן, יש לטפל בבלפריטיס או בדלקת העינית ורק לאחר מכן להרכיב עדשות מגע. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית