האם אפשר לקנות עדשות מעליאקספרס

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

30/04/2023 | 21:23 | מאת: רבקי

הי ראיתי עדשות מגע בעליאקספרס עם אישור ce תקן אירופאי האם זה מקביל לאישור שיש על עדשות בארץ ממשרד הבריאות? מותר להרכיב עדשות כאלה? )אם רלוונטי, חומר גלם hema הידרוגל(

רבקי שלום רב, כל סוגי העדשות מגע חייבות אישור אביזרים וציוד רפואי (אמ"ר) למתן היתרי יבוא. יש לבדוק האם קיים אישור אמ"ר לעדשות שאת מעוניינת במשרד הבריאות. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית