התאמת עדשות מגע קרנית לא סדירה

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

20/04/2023 | 20:03 | מאת: תמי

יש לי קוצר ראיה וקרנית שטוחה עם מבנה לא סדיר. אני מרכיבה עדשות מגע שנים רבות ועכשיו יש קושי להתאים לי עדשות בגלל מבנה הקרנית. איזה סוג עדשות יכול להתאים לי?

שלום רב, כל התאמה של עדשות מגע שאינן עדשות מדף (כלומר ההזמנה מתבצעת בהתאם לנתוני ובדיקת הקרנית) תסייע רבות ותתאים. עדשות מגע קאסטום או התאמה מיוחדת (עדשות מגע "יצור") הן עדשות מגע שאינן עדשות מגע "מדף". עדשות אלו מכילות את כל "טווח ההתאמה" האפשריים ולא קיימת מגבלה. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית