עדשות ראייה וצבע ביחד

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

01/03/2023 | 11:35 | מאת: תהילה

היי, יש לי עיניים בצבע שונה - עין אחת בצבע חום כהה ועין שנייה בצבע חום בהיר. יש לי עדשות מגע בגלל בעיות בראייה, האם יש אפשרות לעשות עדשות מגע שהן גם עם צבע וגם ראייה? שאלתי את האופטומטריסט שבחנות שממנה ניתי כי לאחרונה אני קונה עדשות סיליקון והוא אמר שאין אפשרות כזו.....

שלום רב, הטרוכרומיה לעיתים מטופלת בעדשות מגע צבע קוסמטיות. עדשות מגע צבע קוסמטיות עם כוח אופטי (מרשם) נמצאות לרוב בארה"ב, אוסטרליה ואנגליה. בארץ יש יבוא סדיר של עדשות מגע צבע קוסמטיות מחברה בשם No7 Contact Lenses Ltd מאנגליה באמצעות קופרויזן ישראל. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית