ראיה ירודה..............ץ

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

21/02/2023 | 23:14 | מאת: עופר

היי רציתי לשאול שאלה כללית אני לא רואה טוב עם צלינדר רבע בעין שמאל ומינוס 1.5 בשתי העיינים אם אני לא ירכיב משקפי ראיה או עדשות מגע הראיה תתדרדר והמינוס יגדל?

שלום רב, לשאלתך בקשר לקוצר ראייה (מיופיה), התיקון בעזרת עדשות מפזרות (עדשות מינוס): אכן תת-תיקון (הרכבה של מרשם נמוך או העדר הרכבה של משקפיים או עדשות מגע) עלולים להגביר את קצב עליית קוצר הראייה. יש לגשת לאיש המקצוע המטפל להמשך טיפול. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית