איזה גודל או קוטר של עדשת מגע סקלרלית -טווח ונפוץ וגם טוב

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

24/01/2023 | 12:43 | מאת: סיגלית

שלום רב ד"ר ניר אני עם קרטוקונוס הייתי בהתאמה והציעו לי גדלים או קטרים שונים של עדשות מגע סקלרליות. איזה גודל או קוטר הכי טוב לעין והכי נפוץ ומה הטווח של הקטרים שיש בארץ של עדשות מגע סקלרליות לקרטוקונוס תודה רבה!

סיגלית שלום רב, קוטר העדשה הסקלרלית מותאם לחולה הקרטוקונוס באופן אינדיבידואלי. הטווח של עדשות מגע סקלרליות נע בין 14.5 מ"מ אל 22 מ"מ בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית