האם יש צורך במילוי מי סיליין למרות שמרגיש טוס

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

29/12/2022 | 14:32 | מאת: החלפת מי סיליין

יש לי עדשות סקרלריות ואני מרכיב אותם 12 שעות ביום וההרגשה היא טובה בלי יובש ובלי ערפל, האם בכל זאת צריך למלא מי סיליין בעדשה כל 4-5 שעות?

שלום רב, ריענון העדשה הסקלרלית (החלפת הסליין כל מספר שעות) נגזרת מבדיקה של איש המקצוע המטפל - האופטומטריסט או הרופא עיניים. יש צורך בבדיקה להעריך את מצב משטח העין ו/או הפרשות וסוג ההפרשות ובהתאם לבצע ריענון בהתאם להוראה של איש המקצוע (גם זמני תדירות התחלופה/ריענון של הסליין אם בכלל תלויה בבדיקה). בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית