בלפריטיס............

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

20/09/2022 | 12:18 | מאת: גל

האם בלפריטיס קל זה משהו שאפשר לחיות איתו כרגיל? כלומר האם זה שזה כרוני אומר שזה תמידי מדי יום או שאפשר להתנהל בשגרה רגילה ושפעם בתקופה ארוכה יחזור? האם יש אפשרות לחזור לשים עדשות ולהתאפר או שזה משהו שיותר לא אוכל? יש לי בערך כחודש ומפחדת שזה הרס לי את כל החיים והשגרה. והאם סימן ורדרד שנהייה מההתפרצות יכול לעבור או שזה משהו שישאר? תודה רבה

שלום רב, בלפריטיס מחייב בירור למקור הבעיה. בין היתר, הרכבת עדשות מגע מחמירה בלפריטיס. רוב רובו של טיפול בבלפריטיס דורש מגוון נרחב של טיפולים מגוונים שמבצעים בשגרה (בדומה לצחצוח שיניים). בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית