לא רואה טוב בעדשות שרכשתי

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

11/09/2022 | 14:22 | מאת: אלירן

שלום לפני שנתיים התחלתי תהליך של עדשות קרטוקונוס אצל אופטימטריסט בהתחלה הוא הציע לי עדשות קשות ורכשתי וזה לא עבד ולאחר מכן רכשתי עדשות סקלרליות וגם זה לא עבד ואני לא רואה טוב בכלל לאחר אוז הוא אמר לי שאין לו אפשרות לפתור לי את הבעיה ואני ביקשתי להחזיר את העדשות כי אני רואה איתן ממש גרוע והוא לא מסכים האם הטענה שלי צודקת?

אלירן שלום רב, ככלל, איש המקצוע שטיפל בך, בין אם אופטומטריסט או רופא עיניים ניסה להשיג את ההצלחה המרבית. השאלה מה הכוונה "לא עבד". האם החדות הראייה שניתן היה להשיג הינה המרבית? מדוע התאמת העדשות מגע הסקלרליות לא צלחה והאם המשכת להרכיב כדי לבדוק האם יש מגמת שיפור? בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

13/09/2022 | 08:42 | מאת: אלירן

ראשית תודה על התגובה הוא אמר לי שעדשות סקלרליות הן הכי טובות שיש בשוק וזאת הצלחה בטוחה הבעיה משמך 3 ניסיונות כל פעם שהוא הזמין לי עדשות מחו"ל ללחר שעשה לי את הבדיקות המתאימות והיה בטוח שאני אראה מצויין התוצאה הייתה בדיוק להפיך -אני רואה איתן ממש גרוע ברמה של מטושטש מאוד

אלירן שוב שלום האם אתה רואה עם העדשות הסקלרליות מטושטש בהשוואה לעדשות הקשות? אתה מרכיב משקפיים שאתה מסיר את העדשות מגע הסקלרליות ואז משווה? בנוסף, לא הבנתי מה הכוונה ב3 ניסיונות? בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

29/09/2022 | 14:08 | מאת: אלירן

גם בעדשות קשות וגם בסקלרליות אני רואה גרוע כל פעם שהוא החליף לי דגם הוא אמר שזה ישתפר וזה רק מחמיר כנראה בגלל שהוא כבר הזמין לי 3 פעמים עדשות מחו"ל והוא כבר מפסיד עלי אז הוא טוען שאין מה לעשות

שלום רב, ניתן לבצע הערכה מהירה של חדות ראייה מירבית עם וללא העדשות הקשות או הסקלרליות ע"י בדיקת חריר או באנגלית pinhole. בדיקה זאת פשוטה ומהירה ביותר ויכולה להעריך את חדות הראייה. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית