מודאגת מאוד מהשתלת קרנית במידה והטיפול לא יעזור

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

29/08/2022 | 16:41 | מאת: עפרי

נכנס לי ספריי הגנה לעין לפני כמה ימים. כשזה קרה מיד אחרי דקה שטפתי את העין היטב. אבל עדיין היתה לי תחושת צריבה בעין. כל הסופש כאבה לי העין גירד לי ושרף לי. שמתי בבית סינטומיצין וזה לא עזר. הלכתי היום לרופא ואמר שיש לי דלקת בקרנית. Punctuate keratitis. רשם לי טיפות אנטיביוטיות פנימיקסין. ומשחה טורבקס. יש לציין שבחיים לא סבלתי ממחלות עיניים. וזה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה. אני בן אדם בריא ולא לוקחת תרופות. לפי מה שקראתי הבנתי שדלקת בקרנית זה מסוכן ואם הטיפול לא יעזור יכול להיות מצב של השתלת קרנית? ומתי הצריבה תפסיק?

שלום רב, נא לגשת לרופא עיניים מטפל. תשובה בשאלה הקודמת. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית