האם למיפוי קרנית צריך להגיע עם מלווה

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

29/04/2022 | 22:56 | מאת: שירן

הי! אני חשודה למחלת הקרטוקונוס ורופא עיניים הפנה אותי למיפוי קרנית. השאלה שלי האם לבדיקת מיפוי קרנית בבית חולים מאיר צריך להגיע עם הורה מלווה או חבר? תודה שירן

שלום רב, לבדיקת מיפוי קרנית אין צורך במלווה (בדיקת מיפוי קרנית הינה בדיקה לא פולשנית ואינה כרוכה בהרחבת אישונים). במידה ואת מרכיבה עדשות מגע יש לזכור להסיר את עדשות המגע בהתאם להנחיית איש המקצוע לפני בדיקת מיפוי הקרנית בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית