עדשות מגע אחרי ניתוח לייזר להסרת משקפיים

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

30/03/2022 | 00:58 | מאת: עמית כהן

שלום, לא רואה טוב בלילה ונשאר לי כנראה מספר קטן. האם יש עדשות מגע לתיקון לאחר ניתוח לייזר להסרת משקפיים בתודה מראש עמית

שלום רב, המקרה מחייב בדיקה לרבות מיפוי קרנית, יתכן וקיים off center או אסטיגמציה קלה. אכן יש עדשות מגע קשות בעיצוב של גאומטריה הפוכה או עדשות רכות מיוחדות. בנוסף, גם התאמה מיוחדת של עדשות מגע סקלרלית מטיבה עם העיוותים מסדר גבוה ומשפרת את איכות הראייה. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית