המלצות למטפלים בקרקטוקונוס

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

27/02/2022 | 17:45 | מאת: לימור

שלום רב, בני בן ה17 עבר מיפוי קרנית ממנו עולה כי מדובר בקרקטוקונוס. הופננו לניתוח שיוף קרנית בקפלן. אשמח לדעת אם יש רופאים מומלצים המתמחים בנושא ברפואה הפרטית איתם נוכל להתייעץ ובמידת הצורך להתנתח

שלום רב, כל רופא עיניים מומחה העוסק בתחום הקרנית ו/או בעל התמחות על בקרנית עוסק גם בטיפול בקרטוקונוס ופרוצדורה של קרוס לינקינג. בהקשר למרכז הרפואי קפלן, אחראי שרות הקרנית הינו פרופ' אריה מרקוביץ. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית