האם אפשר להתאים עדשות מגע לקרטוקונוס בלי מיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

31/12/2021 | 19:53 | מאת: עופר

שלום רב, בני הגיע לחנות בתל אביב והאופטומטריסטית אמרה שמדובר על מקרה קל ושאין צורך לבצע מיפוי קרנית. יש לציין ששאלתי והיה שם מיפוי קרנית וגם הבחנתי במיפוי לפני ששאלתי. המקרה נראה לי מוזר-האם באמת אפשר להתאים עדשות מגע לקרטוקונוס ללא שימוש במיפוי קרנית? האם יש צורך לחשוש מדיוק ההתאמה? כלומר האם אפשר להשיג התאמת עדשות מגע לקרטוקונוס טובה יותר בעזרת מיפוי קרנית? תודה מראש אדיר

שלום רב, ניתן להתאים עדשות מגע לקרטוקונוס ללא שימוש במיפוי קרנית. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית