המספר עולה לילד והציעו לי עדשות מגע מיוחדות-מה זה עדשות מגע מיוחדת CR

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

23/11/2021 | 11:15 | מאת: אמא מודאגת

שלום רב ד"ר ארדינסט המספר של הילד שלי עולה כל הזמן- זרקו לי את המילה CRT עדשות מגע. מה זה עדשות מגע מיוחדות מאוד ללילה - ישנים עם העדשות מגע וקוראים להם CRT תודה מראש

שלום רב, עדשות CRT מבית פארגון הן עדשות אורתו קיי לשליטה בקוצר ראייה. המשמעות של שליטה בקוצר ראייה הינה למנוע התקדמות של קוצר ראייה (מיופיה) או במילים אחרות למנוע עלייה של המספר במשקפיים. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית