ירידה בעובי המיפוי קרנית בעיקר בעין ימין מה עושים

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

04/11/2021 | 14:39 | מאת: לוברבום

שלום וברכה עשיתי החודש מיפוי קרנית ורואים ירידה משמעותית בעובי הקרנית בעיקר בעין ימין האם בכזה מצב כבר עושים טיפול?? תודה רבה...

שלום רב, טיפול קרוס לינקינג (Cross Linking) או קשרי צילוב בעברית תלוי במספר גורמים כמו גיל, היסטוריה (העדר זיהום הרפטי, העדר צלקות וזיהומים בקרנית, העדר מחלות משטח העין והעדר ליקויים אוטואימוניים), ממצאים קליניים, עובי קרנית מינימלי ועוד. בכל אופן, ההחלטה היא של איש המקצוע - רופא העיניים המטפל. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית