בריחה מי בדיקת אופטומטריסט האם זה מעיד על משהו פחד מי בדיקת אופטומטרי

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

30/10/2021 | 20:22 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לפני כמה שבועות נכנסתי לאופטיקה שבעבר הייתי צריכה לעשות משקפיים חדשים עד עכשיו לא עשיתי אצלהם משקפיים חדשים בגלל שהלכתי לשאול אותם שאלה האופטומטריסט שהיה אז בחנות והוא האופטומטריסט האחר לא היה אז בחנות הוא אמר לי תוך כדי שדברתי איתו שאני הנכס לחדר כי הוא רוצה לראות משהו תוך כדי הוא הושיב אותי על הכיסא של הנבדק והוריד את הדבק שעל המכשיר של הבדיקת רפרקציה כשתוך כדי מישהי התקשרה אלי ולא יכולתי לעשות אצלה בדיקה בסוף ברחתי מי שם בלי לעשות כלום האם בגלל שברחתי ממנו זה אומר שבפעם הבא כשכבר כן אצטרך לעשות בדיקה יותר עמוקה הם יתנהגו אלי כמו לילד קטן כי ברחתי להם באותו זמן??? אשמח לדעת מה הפתרון לזה תודה רבה

שלום רב, נא לחזור לאיש המקצוע לבדיקה רפרקציה בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית