בריחה מי בדיקת אופטומטריסט האם זה מעיד על משהו

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

29/10/2021 | 09:35 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לפני כמה חודשים נכנסתי לחנות אופטיקה בבני ברק כשבער הם עשו לי בדיקה עמוקה ומאוד מקצועית הם כבר מכירים אותי הרבה זמן האופטומטריסט נכנס איתי לחדר בדיקת ראיה ותוך כדי הוא הוריד את הדבק כדי לעשות לי בדיקת רפרקציה והתאמת משקפיים ואני ברחתי מי המקום על מה זה אמור לעיד??? האם יש פתרון לזה?? אני באמת לא יודעת אן יהיה לי שוב אפשרות להיםגש איתם אבל כשהייתי ילדה קטנה לא קרה לי כאלה דברים אני זוכרת במוחי שלא היה לי בכלל כאלה דברים אף פעם רק שמחתי שאני לובשת כבר את המשקפיים חדשים ואני יכולה ללכת לגן או לבית הספר אשמח לדעת בתור אופטומטריסט מה אפשר לעשות בכזה מצב (הבעיה היה גם שמישהי התקשרה אלי ולא רציתי שהיא תדעה שאני שם, בשבועות האחרונים אני אפילו לא נכנסת לשם ובכלל לא מנסה להתקשר אלהם) השאלה שלי היא האם אופטומטריסט שנתן את כל חיי שלו, יכול בפעם הבא כש כן יצטרך לעשות משהו הוא יכול לעשות סוג של בדיקה אחרת כמו: בדיקה יותר ארוכה של כמה שעות או בדיקה יותר מעמיקה וכדו' אשמח לדעת תודה רבה

שלום רב, הסרת מדבקה לעין עצלה הינו תהליך תקין לבדיקת רפרקציה של האופטומטריסט או הרופא עיניים. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית