עשיתי הים מיפוי קרנית ויש לי שאלה

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

18/10/2021 | 17:28 | מאת: לוברבום

שלום וברכה עשיתי היום מיפוי קרנית חדש ושמתי לב שהצילינדרים היא פחות טוב מי המיפוי הקודם האם יש עוד מכשיר שאפשר לראות את הצילינדר עם בדיקת מכשיר אחרת או שזה רק עם מכשיר של אופטומטריסט תודה רבה המיפוי עצמו מאוד השתנה לעומת המיפוי הקודם ורציתי לשאול גם מה זה אומר בלחמית בגלל בעיה של דלקת לחמית בעין כתבו לי לחמית קטטיה מה זה אומר תודה רבה

שלום רב, לגבי שאלתך על מיפויי קרנית ובדיקת אסטיגמציה (צילנדר הינו התיקון). בארץ נמצאים מיפויים קרנית אחוריים איכותיים כמו pentacam - פנטקם הגרמני, sirius CSO - סיריוס של חברת CSO האיטלקית, tomey TMS5-טומיי TMS5 היפנית וcasia 2 מאותה חברה (טומי), anterior של חברת היידלברג (heidelberg) הגרמנית, Eyestar 900 של חברת האג-סטרייט (Haag-Streit) השוויצרית. המונח השני זר לי. בבברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית