ולכן איפה עדיף יותר לעשות את המיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

01/10/2021 | 13:35 | מאת: לוברבום

שלום וברכה מי בחינת מקצעויות ראיתי שהטוב יותר והאיכותי יותר היה במדיקה ובבילינסון איפה שעשיתי את המיפוי האחרון האיכות שלו היה גרוע השאלה מה לעשות??< בעבר כשעשיתי את המיפוי במדיקה הם גם שלחו לי את המיפוי האחורי . אתמול דיברתי עם אופטומטריסט בבילינסון והוא אמר לי לעשות את המיפוי קרנית במדיקה אם אני מרגישה שהמיפוי יצאה יותר איכותי מי בילינסון תודה רבה

שלום רב, במרכז הרפואי ובמדיקה יש את אותו מיפוי קרנית-פנטקם. איכות המיפוי נקבעת ע"י מדד QS בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית