איפה לעשות את המיפוי קרנית

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

29/09/2021 | 18:11 | מאת: לוברבום

הבנתי את המיפוי קרנית לעשות בבילינסון איפה שעשיתי בעבר ואת המעקב לעשות ב: איזה רופא שמבקש את המיפוי קרנית ואז הרופא ירצה לראות את המיפויים האחרים??? ולא יהיה לו את זה ביד כי לא ירצו לתת לי אותם??? הבנתי נכון???

שלום רב, לרוב מיפוי קרנית נמסר כפלט בדפי צבע (מדפסת) או במדיה דיגיטלית (דיסק). לעיתים פציינטים שומרים את דפי מיפוי הקרנית (באותו סוג מכשיר) ואיש המקצוע עורך השוואה. השוואה דיגיטלית (מפה השוואתית) מתאפשרת בעזרת מכשיר המיפוי עצמו -מתבצעת הפחתה בין מיפוי חדש לישן בכל פרמטר למשל פכימטריה (עובי קרנית), הרמה אחורית, הרמה קדמית, מפה טנגנטלית או סגיטלית. בברכה, ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית