משחת מקסיטרול לטיפול בבלפריטיס

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

26/08/2021 | 14:10 | מאת: גלית

האם מורחים מחוץ לעין על העפעף או בתוך העין עצמה?

שלום רב, באופן כללי ולפי הוראות היצרן את משחת המקסיטרול יש למרוח בסמוך ולאורך הפורניקס: יש למשוך את העפעף התחתון מהריסים למטה עד ליצירת מרווח בין העפעף לגלגל העין. באזור זה בין העפעף התחתון לגלגל העין יש ללחוץ בעדינות בעדינות את שפופרת משחת המקסיטרול עד ליצירת פס אופקי הנמשך ס"מ וחצי. תמיד יש לשטוף ידיים היטב לפני השימוש במשחת המקסיטרול ולהימנע במגע עם פיית השפופרת. יש להשתמש עד חודש מהפתיחה. את משחת המקסיטרול אין לאחסן במקרר. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית