מחמם עיניים להקלה בלפריטיס

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

16/08/2021 | 14:17 | מאת: אייל

האם אתה ממליץ ומה החברה המומלצת בבקשה תודה רבה

שלום רב, תלוי בחומרה ובמקרה הספציפי. באופן כללי, כטיפול משולב (יחד עם טיפולים נוספים) הוא נמצא יעיל ביותר. ניתן לרכוש ברחבי הרשת ערכות ביתיות לטיפול תחזוקתי וקיימים מכשירים ייעודיים ואפקטיביים הכוללים פעולה מכאנית המבצעת סחיטת של בלוטות המייבומיאן תוך כדי חימום. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

17/08/2021 | 13:48 | מאת: אייל

יכול -אולי להמליץ על חברה מסויימת? תודה רבה רבה

17/08/2021 | 14:39 | מאת: אייל

סליחה-פשוט מצאתי רק מחממי עיננים " רכילים" ולא גאלו עם הפעולה המכנית שהצעת בבקשה

שלום רב, יש מגוון מכשירים המשלבים פעולה מכנית למשל LipiFlow בברכה ד"ר ניר ארדינסט

שלום רב, יש מגוון מכשירים המחממים את העפעפיים יחד עם פעולה מכנית למשל LipiFlow בברכה ד"ר ניר ארדינסט

20/08/2021 | 01:48 | מאת: אייל

תודה ענקית

שלום רב, יש מגוון מכשירים המחממים את העפעפיים במקביל לפעולה מכנית כמו למשל LipiFlow בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית