מי מה יכול לגרום בעיה של ארלגיה בעין האם יכול להיות מי הימים החמים

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

01/08/2021 | 00:44 | מאת: לוברבום

שלום וברכה לארונה יש לי דלקת אלרגית לחמית שלא עוברת כבר כמה שבועות עם טיפות אופטילטס ויש לי שאלה: האם אלרגיה יכול להיות בעיה של תרופות שנוטלים וזה לא עושה טוב בגוף? האם אלרגיה בעין יכול להיות מי בעיה של כרית נסםגת לכלוך? האם האלרגיה יכול להיות בעיה של הימים החמים של הקיץ כשהולכים בלי משקםי שמש ברחוב בבקרים? תודה רבה

שלום רב אלרגיה אקולרית קשורה למגוון גורמים סביבתיים כאשר אלרגנים או אנטיגנים הינם המקור לאלרגיה. יש להיבדק אצל איש המקצוע - רופא עיניים בקהילה. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית