מתי לעשות מיפוי קרנית אם אני עוד מעט בת 29

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

01/08/2021 | 00:35 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אופטומרטיטסט אמר לי לעשות מיפוי קרנית פעם בחצי שנה ורופא עיניים אמר לי לעשות כל 4 חודשים אמרו לי שבוודאות להיות פעם בשנה במעקב בקופת חולים עם מיפוי קרנית עדכני מחר אני הולכת לרופא עיניים בגלל אלרגיה בעין ואם הוא יתן לי לעשות שוב מיפוי קרנית זה יהיה נכון אחרי שכבר עשיתי בחודש ה6 מיפוי קרנית תודה רבה

שלום רב, התדירות של ביצוע מיפוי קרנית תלוי בהחלטת איש המקצוע המטפל. כמו כן מיפוי קרנית קשור לקורלציה קלינית שמצא איש המקצוע המטפל בבדיקות כמו ממצאים בסליט למפ (מנורת סדק), תסמינים (סימפטומים) של המטופל וכו' בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית