אם אניבת 28 ועוד מעט בת 29 ויש לי אבחון של קטרוקנוס ב2 העיניים

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

30/07/2021 | 15:14 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אם אני בת 28 ועוד מעט בת 29 ויש לי קטרוקנוס ב2 העיניים ואבחון אקטזיה בינתיים הרופא עיניים קרנית עוד לא דברו על טיפול כל כמה זמן אני צריכה לעשות לפי הגיל מיפוי קרנית לראות התקדמות במחלה??? תודה האם כשיש בעיה של דלקת לחמית אלרגית ובנוסף יש גם קטרוקנוס ולא מטפלים נכון במצב (אני לוקחת טיפות אופטילסט ב2 העיניים בבוקר ובערב וזה לא עובר המצב ...) האם יכול לגרום לנזק בקרנית ולנזק בשכבות הפנימיות של העין כתוצאה מי היובש תודה רבה

שלום רב, יש לבצע מיפוי קרנית לפי הוראת איש המקצוע. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית