כיסוי עלות מיפוי קרנית ואיפה אפשר לעשות

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

29/07/2021 | 14:44 | מאת: צביקה

ד"ר ארדינסט שלם רב לאחותי הקטנה בת ה19 גילו קרטוקונוס, רופא העיניים אמר שגם האחים במשפחה יעשו מיפוי קרנית. האם יש כיסוי בקופת חולים למיפוי הקרנית? היכן ניתן לעשות מיפוי קרנית? תודה מראש צביקה

שלום רב, מיפוי קרנית ניתן לבצע במרפאות עיניים בקהילה (קופות חולים), מכוני דימות פרטיים, מרכזי רופאי עיניים פרטיים, בתי חולים ציבוריים (ממשלתיים) או בתי חולים פרטיים (כנגד התחייבות) וקליניקות לאופטומטריה או רפואת עיניים. יש לבצע מיפוי קרנית אחורי ולא מיפוי קרנית קדמי. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית