עדשות מגע סקלארליות לילד

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

22/07/2021 | 14:59 | מאת: דנה

מאיזה גיל ניתן לתת עדשות מגע סקלארליות??יש לי ילד בן 5 עם קרטוקנוס. תודה מראש! דנה

שלום רב, אין הגבלת גיל להרכבת עדשות מגע סקלרליות. ילדים הסובלים מקרטוגלובוס (keratoglobus) ולעיתים תינוקות הסובלים ממחלות עיניים מרכיבים עדשות מגע סקלרליות בשגרה. מטבע הדברים, לווי הורי צמוד הכרחי בהרכבה, אחזקה, טיפול והסרה של העדשות המגע הסקלרליות. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית