עדשות מגע סקלרליות אדים

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

20/07/2021 | 22:21 | מאת: עדי

ד"ר ניר שלום רב, אני מרכיבה עדשות מגע סקלרליות ואחרי כמה שעות יש לי אדים. ניסיתי לנקות, לשנות שעות והחלפתי חומר ניקוי. זה מאוד מטריד אותי. מה אפשר לעשות? תודה מראש עדי

שלום רב, מדובר על תופעה שמכונה "ערפול צהריים". הטיפול כולל שינוי של התאמת העדשות הסקלרליות, שינוי עיצוב העדשה הסקלרליות והזלפה של תכשיר בעל אוסמולריות גבוהה יותר במאגר העדשות הסקלרליות (היכן שמזליפים את הסיילן/מי מלח בעדשה הסקלרלית). יש לחזור לאיש המקצוע שהתאים לך את העדשות. בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית