עדשות מגע לקרטוקונוס

דיון מתוך פורום  עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית

18/07/2021 | 09:53 | מאת: אמיר הלוי

שלום לפורום איזה עדשות נחשבות הכי טובות לקרטוקנוס? האם עדשות מגע סקלרליות לקרטוקונוס נחשבות הכי טובות?

שלום רב, איש המקצוע מתאים עדשות מגע לקרטוקונוס באופן אינדיבידואלי. לא קיימת הגדרה של עדשות מגע הכי טובות לקרטוקונוס. אצל פציינט מסוים עדשות מגע קשות יספקו את המענה הטוב ביותר לעומת פציינט אחר שדווקא עדשות מגע היברידיות יספקו את התוצאה הטובה ביותר ויתפקדו כ "הכי טובות" בברכה ד"ר ניר ארדינסט

מנהל פורום עדשות מגע, עדשות מגע לקרטוקונוס ומיפוי קרנית