בעיות קיבה קשות אחרי קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

23/10/2023 | 23:29 | מאת: מלי הסובלת

שלום דוקטור בת 43 מאובחנת על גסטריטיס פעילמבחודשים האחרונים.40 מילגרם לוסק ביום.נרשם שיפור.חליתי בקורונה לא מסובכת אבל ארוכה עם תסמינים- עשרה ימים עם חום כאבי גוף כאבי ראש- החלמתי וכמה ימים אחרי חזרה לי הדלקת בקיבה פי עשר יותר מקפידה על תזונה לוקחת טיפול ועדיין לא עבר. האם יש קשר לקורונה?? מה אפשר לעשןת?

שלום מלי, אינני מכיר קשר סיבתי מוכח בין 'קורונה' לבין החרפה ב'גאסטריטיס', וממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא לפורום של רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה