גודש קשה באף בזמן קורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

05/09/2023 | 10:52 | מאת: רויטל ש

שלום, נדבקתי בפעם השלישית בקורונה. הפעם קיבלתי את זה חזק יותר וסובלת משלל תסמינים. אני ביום הרביעי מהאנטיגן החיובי והתחלת סימני המחלה ויש לי גודש מטורף באף, אוזניים ופנים ברמות שקשה לי להיאדם. מרגיש לי שזה מתחיל להיות סינוסיטיס (קורה לי לא מעט בהמשך להצטננויות קשות ואני מקבלת אנטיביוטיקה בדכ). מה הטיפול בזמן קורונה? האם ניתן לקבל אנטיביוטיקה? איך בעתם יודעים אם זה מהקורונה או שזה גם כבר הסתבך לסינוסיטיס? תודה מראש

שלום רויטל, 1. אפשר לאבחן 'סינוסיטיס' בבדיקת רופא/ה (למשל משפחה או א.א.ג) ובבדיקות עזר (למשל צילום). 2. במידת הצורך אפשר לתת אנטיביוטיקה (עבור זיהום חיידקי) גם בזמן 'קורונה'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה