החלמה מקורונה מודאגת

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/09/2023 | 16:27 | מאת: לירון

שלום.. נדבקתי בקורונה מזה 5 ימים… אתמול החלה החמרה בתחושה הכללית עד כדי בלבול, ערפול, ראיה מטושטשת לעיתים, מיגרנות חזקות, קושי לשלוף מידע , חולשה מאוד קשה. איבדתי מעט את חוש הטעם היום.. מציינת ללא חום, כאב גרון חלף.. פעם שלישית שאני נדבקת וזאת הפעם הכי קשה… מה אפשר לעשות? המיגרנות מתחזקות ותחושת הבלבול וטשטוש הראייה מלחיץ אותי… אשמח לעזרה והכוונה.

שלום לירון, 1. אפשר לקחת תרופה נגד כאבי הראש. 2. ואפשר להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה