חזרה מיידית לאימוני כוח-אפשרי?

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

03/09/2023 | 08:55 | מאת: שי

שלום לך אני מתאמן אימוני משקולות באופן קבוע. חליתי בקורונה לפני שבוע וחצי ואני מרגיש שאני בתהליכי החלמה. האם אוכל לחזור לשיגרת האימונים ברגע שארגיש טוב? שמעתי בעבר דיבורים על כך שמסוכן להתאמן בתקופה שלאחר הקורונה, שזה מעמיס על הלב.. וכו' אני יכול להיות רגוע ולהמשיך מייד כרגיל ברגע שארגיש מוכן? תודה רבה!

שלום שי, לו אני הייתי חולה ב'קורונה' או בכל מחלת חום אחרת הייתי חוזר לאימונים - לאחר ההחלמה - בצורה מאד הדרגתית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה