חזרנו מאירוע ונדבקנו בקורונה

דיון מתוך פורום  וירוס הקורונה

11/08/2023 | 05:28 | מאת: קרוליין

לפני כמה ימים הייתי באירוע משפחתי אמא שלי הרגישה לא טוב ביום שלישי היה לה חום 38 וגם לי היה חום 37.9 ואחרי זה עלה ל-38 עשינו בדיקת קורונה ביום רביעי ויצא שלישי עשינו עוד בדיקה ביום חמישי ויצא חיובי איך כזה דבר והיינו רק באירוע משפחתי איך יכול לקרות כזה דבר והיינו כבר חולים בשנה שעברה בקורונה אמא שלי הייתה חולה כמעט שלושה שבועות ואני גם בלי טעם סיוט של החיים לי יש עכשיו נזלת וכאבי גרון ממש זוועה כמה זמן עד שמחלימים מקורונה זה היום השלישי יש לנו עוד אירוע שבוע הבא מה היית ממליץ לנו לעשות ?

11/08/2023 | 05:28 | מאת: קרוליין

בערב

11/08/2023 | 05:30 | מאת: קרוליין

בבדיקת קורונה יצאה שלילית וביום רביעי יצאה חיובית

11/08/2023 | 05:40 | מאת: קרוליין

סליחה ביום רביעי עשינו בדיקת קורונה ויצאה שלילית וביום חמישי עשינו בדיקה נוספת יצאה חיובית

שלום, 1. זן ה'קורונה' שקיים כיום הינו שונה מזה שהיה בשנה שעברה. 2. בדרך כלל מחלימים מ'קורונה' בתוך מספר ימים. 3. אני ממליץ לכם להתקשר עוד הבוקר לרופא/ת המשפחה שלכם כדי לבדוק אפשרות של קבלת טיפול תרופתי למחלה. הרבה בריאות אפי

11/08/2023 | 08:41 | מאת: קרוליין

דברנו עם הרופאת משפחה שלנו היא אמרה שיש תרופה לקורונה זה מה שהיא הציעה לאמא שלי אמא שלי הייתה בעבר חולת סרטן ועברה צנתור היא לא יכולה לקחת סתם כדורים רופאה אחרת מאותה מרפאה אמרה לקחת דקסמול קלוד

11/08/2023 | 17:30 | מאת: לימור

למה הכוונה טיפול תרופתי למחלה? מסביבי כולם חולים וישר אמרתי אולי קורונה. אמא שלי חולה כל הגוף כואב לה גם והגרון בקושי יכולה לדבר. לפני יומיים שהחל רק הכאב בגרון וצרידות אמרתי לה לכי לרופא. מסתבר שהתור בוטל גם הוא חולה. הרופא המחליף אמר לה לא חיידק. לא הבנתי איך יודע? אמר לה תעשי בדיקת קורונה. אבל זה יקר לדעתי יש גל

שלום לימור, כשמדברים כיום על טיפול תרופתי ייעודי ל'קורונה' שניתן חולה בביתו מתכוונים בד"כ לפקסלוביד (Paxlovid). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום וירוס הקורונה